Total price:

Džulija Kvin – Tajni dnevnici (knjiga)

 • Džulija Kvin – Tajni dnevnici (knjiga)
 • Džulija Kvin – Tajni dnevnici (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Note:
  • For customers from Serbia prices in RSD apply
  • For customers abroad prices in EUR / USD apply

   

  If any Product is temporarily out of stock, you will be informed as soon as possible by email.
  Delivery costs are not included in the price of the product. They are charged separately.
  Shipping costs for your order will be displayed at the very end of the ordering process, just before you leave delivery details.
  Product name: Džulija Kvin – Tajni dnevnici (knjiga)

  Miranda Čiver i blizanci Olivija i Vinston Bevelstok, bili su komšije i najbolji prijatelji. Na proslavi njihovog jedanaestog rođendana, ne naročito lepa Miranda doživela je neprijatnost koju je njihov stariji brat Najdžel Bevelstok, zgodni vikont Tarner, jednostavnim gestom uspeo da zaleči. Poljubio joj ruku i rekao joj da će jednoga dana izrasti u sebe i postati lepa, kao što je bila i pametna.

  Tog trenutka Miranda se zaljubila u njega i shvatila da će ga voleti zauvek. Godine koje su usledile bile su blagonaklone prema Mirandi i okrutne prema Tarneru. Ona je zaista procvetala, a on je postao usamljen i ogorčen čovek. Na dan sahrane supruge koju nije voleo i čiju je smrt potajno želeo, poljubio je Mirandu, nesvestan zašto je to učinio. Da li je gajio neka osećanja ili je to bio trenutak slabosti verovatno se nikada ne bi ni zapitao, ali Miranda je odlučila da ne dozvoli da sve ostane na tom poljupcu.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 234

  Not rated yet

  No comments

  Post your comment / Rate this item


  ×
  Caption