Укупна цена:

Џулија Квин – Тајни дневници (књига)

 • Џулија Квин – Тајни дневници (књига)
 • Џулија Квин – Тајни дневници (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Џулија Квин – Тајни дневници (књига)

  Миранда Чивер и близанци Оливија и Винстон Бевелсток, били су комшије и најбољи пријатељи. На прослави њиховог једанаестог рођендана, не нарочито лепа Миранда доживела је непријатност коју је њихов старији брат Најџел Бевелсток, згодни виконт Тарнер, једноставним гестом успео да залечи. Пољубио јој руку и рекао јој да ће једнога дана израсти у себе и постати лепа, као што је била и паметна.

  Тог тренутка Миранда се заљубила у њега и схватила да ће га волети заувек. Године које су уследиле биле су благонаклоне према Миранди и окрутне према Тарнеру. Она је заиста процветала, а он је постао усамљен и огорчен човек. На дан сахране супруге коју није волео и чију је смрт потајно желео, пољубио је Миранду, несвестан зашто је то учинио. Да ли је гајио нека осећања или је то био тренутак слабости вероватно се никада не би ни запитао, али Миранда је одлучила да не дозволи да све остане на том пољупцу.

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 234

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption