Ukupna cena:

Džulija Kvin – Veličanstveno (knjiga)

 • Džulija Kvin – Veličanstveno (knjiga)
 • Džulija Kvin – Veličanstveno (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Džulija Kvin – Veličanstveno (knjiga)

  Ema Danster, ni Engleskinja ni plemkinja, došla je nerado u London u posetu svojim rođacima, želeći da se što pre vrati kući i preuzme očevu firmu, spremna da na taj način prkosi vremenu u kome živi. Tražeći malo zabave, odevena u rite, pošla je sa rođakom na pijacu.

  Reagujući impulsivno, brza i prisebna, spasla je dečaka na koga je jurila kočija – dečaka, čiji je ujak bio čuveni neženja i bonvivan Aleksander Edvard Ridžli, vojvoda od Ešborna. I vojvoda je želeo malo zabave, pa je Emi ukrao poljubac verujući da je obična sluškinja sa kojom bi mogao da se poigra. Zamislite iznenađenje koje je iste večeri doživeo na balu kada se sreo sa najlepšim ljubičastim očima crvenokose Amerikanke koju je tog jutra poljubio…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 288

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption