Укупна цена:

Џулија Квин – Због госпођице Бриџертон (књига)

 • Џулија Квин – Због госпођице Бриџертон (књига)
 • Џулија Квин – Због госпођице Бриџертон (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Џулија Квин – Због госпођице Бриџертон (књига)

  Били Бриџертон била је све само не дама. Добродушна, весела, помало непромишљена, увек је радила шта је хтела, без обзира на последице. И некако би увек у своје несташлуке повлачила и читав клан Роксбијевих, најближих комшија и пријатеља њене породице. Тако је и тог, показаће се судбоносног дана, Били у покушају да спасе мачку, завршила са уганутим чланком на крову сеоске куће. И једини ко се појавио да јој пружи помоћ био је Џорџ Роксби – последњи човек на свету ког је желела да види у тој незавидној ситуацији.

  Није баш да су севале варнице од страсти, више је то било због вечитог пецкања и провоцирања, али неко је давно рекао да се супротности привлаче. Неколико сати проведених на крову открило је емоције за које ни једно ни друго нису ни слутили да се крију у тој вечитој игри мачке и миша, коју су тако дуго узалудно играли…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 234

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption