Ukupna cena:

Kerol Marineli – Ponovo zajedno [Harlekin] (knjiga)

 • Kerol Marineli – Ponovo zajedno [Harlekin] (knjiga)
 • Kerol Marineli – Ponovo zajedno [Harlekin] (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Kerol Marineli – Ponovo zajedno [Harlekin] (knjiga)

  Rejčel Voker je veoma rano ostala bez majke i odrastanje sa ocem i četvoricom braće napravilo je od nje ledenu kraljicu, ženu koja je imala neverovatne sposobnosti da sakrije svoja osećanja. Verovatno je ta hladnoća i bila uzrok propasti njenog mladalačkog braka. Iako nije pokazivala, bile su potrebne godine da zaleči rane i nastavi dalje.

  Nakon trinaest godina, verena je za drugog čoveka i sa njim se seli u London, gde dobija posao medicinske sestre u Londonskoj opštoj bolnici. Ali prošlost kao da ne želi da ostane tamo gde joj je mesto. U istoj bolnici radi njen bivši muž, dr Dominik Hadli, zgodniji i lepši nego što ga pamti. Mogu li da budu samo kolege ili će im ponovni susret promeniti živote iz korena?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 202

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption