Укупна цена:

Green Lantern (DVD)

  • Green Lantern (DVD)
5,99 EUR
6,59 USD
599,00 RSD


Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
Product name: Green Lantern (DVD)

У великом и мистериозном свемиру вековима постоји мала, али моћна сила. Заштитници мира и правде названи су корпус Греен Лантерн. Братство ратника заклело се да ће чувати интергалактички ред, и сваки члан носи прстен који му даје супермоћи. Међутим, када нови непријатељ запрети да ће уништити однос снага у космосу, њихова судбина, као и судбина Земље, лежи у рукама најновијег регрута, првог људског бића које је икада изабрано: Хала Џордана. Хал је надарен и самоуверен тест-пилот, али Греен Лантерн има мало поштовања за људе, који никада раније нису искористили бесконачну моћ прстена. Међутим, Хал је очигледно битан део који им недостаје. Поред снажне воље, упорности и одлучности, он поседује још једну веома битну особину, а то је људскост.

Артикал још није оцењен

Нема коментара

Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


×
Caption