Ukupna cena:

Hellboy (DVD)

 • Hellboy (DVD)
 • Hellboy (DVD)
 • 4.99 EUR
  5.49 USD
  499.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Hellboy (DVD)

  Rođen u vatri pakla i prenesen u naš svet u paganskim ritualom kome su pribegli nacisti očajničkim nastojanjem da preokrenu u svoju korist neumitni ishod II Svetskog Rata, demona Helboja, verovatno najneobičnijeg heroja koji se ikada borio na strani dobra, spašava Dr. Broom i dovodi u svoj "Institut za istraživanje paranormalnih pojava" koji je 1943.g. ustoličio sam predsednik SAD-a - Ruzvelt, sa namerom da onemogući poludele okultne Hitlerove naučnike. Institut osim Helboja ima još nekoliko neobičnih "saradnika": Liz Šerman (devojku sa paranormalnom sposobnošću kontrole vatre), zatim blago rečeno neobičnog Ejba Sapiena i FBI agenta Majersa koji se sa Helbojem natiče za naklonost lepe Liz. Ova neobična grupica postepeno svoje natprirodne moći stavlja u službu zaštite čovečanstva, pri ćemu će svako od njih na svoj način shvatiti kako je jedinstveni dar istovremeno i blagoslov i prokletstvo koje će ih zauvek izolovati od društva koje na sve načine pokušavaju da zaštite od zla koje se posle 60 godina ponovo vraća na Zemlju.

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption