Укупна цена:

Ирис Јохансен – Дотакни дугу (књига)

 • Ирис Јохансен – Дотакни дугу (књига)
 • Ирис Јохансен – Дотакни дугу (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Ирис Јохансен – Дотакни дугу (књига)

  Након што јој је брат доживео тешку несрећу на једном сету, прелепа Кендра Мајклс постаје каскадер и користи сваку прилику да добије посао како би могла да сакупи довољно новца за огромне болничке трошкове. На једној забави, код чувеног холивудског редитеља Џоела Дејмона, Кендра покушава да наговори свог пријатеља продуцента да јој обезбеди добро плаћени скок високог ризика. И док Кендра преговара о послу, Џоел је као омађијан посматра из прикрајка. Свесна хемије која струји међу њима, Кендра не покушава да се одупре Џоеловој жељи јер и сама жели. Након једне незаборавне ноћи, Џоел схвата да она није искусна старлета као што је погрешно мислио, и по сваку цену жели да ту ноћ претвори у нешто много више. Макар јој уништио и каријеру, он не одустаје јер има веће планове него што је Кендра икада могла и да замисли…

  Жанр - љубавни роман
  Број страна - 204

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption