Ukupna cena:

Iris Johansen – Dotakni dugu (knjiga)

 • Iris Johansen – Dotakni dugu (knjiga)
 • Iris Johansen – Dotakni dugu (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Iris Johansen – Dotakni dugu (knjiga)

  Nakon što joj je brat doživeo tešku nesreću na jednom setu, prelepa Kendra Majkls postaje kaskader i koristi svaku priliku da dobije posao kako bi mogla da sakupi dovoljno novca za ogromne bolničke troškove. Na jednoj zabavi, kod čuvenog holivudskog reditelja Džoela Dejmona, Kendra pokušava da nagovori svog prijatelja producenta da joj obezbedi dobro plaćeni skok visokog rizika. I dok Kendra pregovara o poslu, Džoel je kao omađijan posmatra iz prikrajka. Svesna hemije koja struji među njima, Kendra ne pokušava da se odupre Džoelovoj želji jer i sama želi. Nakon jedne nezaboravne noći, Džoel shvata da ona nije iskusna starleta kao što je pogrešno mislio, i po svaku cenu želi da tu noć pretvori u nešto mnogo više. Makar joj uništio i karijeru, on ne odustaje jer ima veće planove nego što je Kendra ikada mogla i da zamisli…

  Žanr - ljubavni roman
  Broj strana - 204

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption