Укупна цена:

Кеј Хупер – Незаконито поседовање (књига)

 • Кеј Хупер – Незаконито поседовање (књига)
 • Кеј Хупер – Незаконито поседовање (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Кеј Хупер – Незаконито поседовање (књига)

  Оно што је радила било је неморално, незаконито и опасно, али Трој Бенет је уживала у сваком тренутку свога живота и никоме није полагала рачуне. Када је ухваћена усред кривичног дела, није могла ни да претпостави да ће јој судбина бити у рукама чувеног моралисте и бизнисмена Даласа Камерона. Шокиран њеном лепотом, али и послом којим се бави, Далас није желео да је преда властима јер је имао много лукавије намере… Копкало га је ко је заправо жена која је проваљивала у куће, имала везе са Интерполом, била стручњак за безбедност, заљубљеник у уметност, хостеса богатих, славних и неизмерно моћних. Планирао је да открије све тајне, јер ју је назвао лоповом, а у души је знао да то није била истина…

  Жанр - љубавни
  број страна - 204

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption