Укупна цена:

Кеј Хупер – После ње (књига)

 • Кеј Хупер – После ње (књига)
 • Кеј Хупер – После ње (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD

  Овај артикал је тренутно распродат


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Кеј Хупер – После ње (књига)

  У истој ноћи, али на различитим крајевима државе, две жене су доживеле саобраћајне несреће. Тај тренутак је постао невидљива спона између њих. Керолајн није преживела – Џоана јесте. Након удеса, Џоану прогањају чудни снови и неодољив порив да крене трагом својих визија које ће је одвести право у Клифсајд, градић у коме је Керолајн живела. Оно што Џоана није могла ни да претпостави је невероватна сличност са покојном женом. Инстинкти ће је натерати да истражи живот, али и смрт своје двојнице, склапајући делиће слагалице из прича људи које је упознала: Керолајнина смрт није била случајност, као ни Џоанин долазак у Клифсајд. Откривајући везу са мистериозном женом које нема, Џоана ће открити и незамисливе тајне свог живота

  Жанр - љубавни
  Број страна - 276

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption