Укупна цена:

Кеј Хупер – Валцер бунтовника (књига)

 • Кеј Хупер – Валцер бунтовника (књига)
 • Кеј Хупер – Валцер бунтовника (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Кеј Хупер – Валцер бунтовника (књига)

  С љубављу очувана вила из епохе Грађанског рата била је дом породице Клејрмонт, генерацијама уназад. Плантажа Јасмина и рад на њој, за Бенер Клејрмонт увек су били више од посла. Нажалост, одржавање имања и рестаурација виле приморали су Бенериног деду да продајом учини да имање задржи стари сјај. Потенцијални купац Рори Стјуарт је странац који се Бенер није нимало допао. Али неодољиви јужњачки шарм и опасно добар изглед, уз чињеницу да он види духове који се никада нису указивали странцима, заинтригираће ову младу жену да се запита да ли је Роријева судбина била само да спасе плантажу или и да живи на њој? Да ли је његова судбина уплетена у њену… или се само превише бавила старом породичном легендом?

  Жанр - љубавни
  број страна - 204

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption