Укупна цена:

Кеј Хупер – Више од живота (књига)

 • Кеј Хупер – Више од живота (књига)
 • Кеј Хупер – Више од живота (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Кеј Хупер – Више од живота (књига)

  Сви се питају због чега Сејбар Данкан пева са таквом страшћу? Њен сензуални глас тера жене до ивице суза, а мушкарце до ивице литице, са које би радо скочили због ње. Ипак, само неколико година раније, ова дива певала је лагане ноте и била готово неприметна. Шта се у међувремену догодило покушаће да открије и њен биограф Травис Фокс, слутећи да постоји нека болна тајна у Сејбариној прошлости. Близина и време које проводе заједно док се Травис бави истраживањем, учиниће да се појача узајамна привлачност, упркос томе што се Сејбар крије иза зидова које не жели да сруши пред једним странцем. А да ли ће их срушити долазак мистериозног човека из Сејбарине прошлости? И да ли ће он у том покушају успети да јој уништи нови живот, који се надала да ће изградити са Трависом?

  Жанр - љубавни

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption