Укупна цена:

Роцкање у Винковцима (књига)

 • Роцкање у Винковцима (књига)
 • Роцкање у Винковцима (књига)
 • 20,00 EUR
  22,00 USD
  2.000,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Роцкање у Винковцима (књига)

  231 strana, latinica, meki povez

  Šezdesetih godina prošlog veka u Vinkovcima su se održavale igranke na kojima su žarili i palili kultni bendovi, poput grupe The Milky Way, koji su oduševljavali publiku izvodeći svetske rok hitove, ali i autorske pesme. Tokom godina, u gradu se razvila klima pogodna za mlade ljude koji su se svojim stavovima, stilom oblačenja i načinom razmišljanja razlikovali od uobičajenog, a sve je kulminiralo osamdesetih godina prošlog veka pojavom nekolicine izvođača koji će zauvijek ostati upisani u antologiji hrvatske rok muzike.

  Upravo je priča o rock sceni osamdesetih i devedesetih godina ispričana u knjizi “Rockanje u Vinkovcima” koju prati istoimeno dvostruko CD izdanje sa čak 46 pesama nastalih u pomenutom periodu. Autor knjige Ivica Aničić vrsni je poznavalac zbivanja u gradu, ali i hronolog koji nam približava neverovatne priče o sastavima kao što su Pogreb X, The Užas, Špilšul, Majke, Satan Panonski, Kaotične duše, Pokvarena mašta, Nepopravljivi i drugi.
  (izvor: novosti.hr)

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption