Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Božić za udavače (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Božić za udavače (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Božić za udavače (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Božić za udavače (knjiga)

  Bližio se Božić i Lilijen Bouman, sadašnja ledi Vestklif, rešila je da organizuje nezaboravan susret svojih prijateljica na imanju u Hempširu. U goste je pozvala i svoje roditelje i najstarijeg brata Rejfa Boumana koji bi, na očev zahtev, tom prilikom trebalo da se veri sa izvesnom ledi Natali Bledford. Rejf je shvatio da kada se bude venčao sa Natali, više neće biti crna ovca u porodici – jednim potezom će zadovoljiti oca, obezbediti položaj koji mu pripada i steći veliko bogatstvo.

  I sve bi možda i prošlo po planu da u Rejfov život nije tiho ušla gospođica Hana Eplton, rođaka i družbenica ledi Natali. Savet udavača je imao zadatak da i samog Rejfa bolje upozna sa osobinama i željama buduće mlade, ali već pri prvom susretu Rejf je uvideo da je zapravo Hana žena sa kojom želi da provede život. Međutim, odana porodici svoga ujaka i svojoj rođaki, Hana na sve načine pokušava da odbije udvaranje, i ubedi sebe da joj nije stalo do arogantnog i prelepog Amerikanca…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 164

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption