Total price:

Lisa Klejpas – Đavolja kći (book)

 • Lisa Klejpas – Đavolja kći (book)
 • Lisa Klejpas – Đavolja kći (book)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Note:
  • For customers from Serbia prices in RSD apply
  • For customers abroad prices in EUR / USD apply

   

  If any Product is temporarily out of stock, you will be informed as soon as possible by email.
  Delivery costs are not included in the price of the product. They are charged separately.
  Shipping costs for your order will be displayed at the very end of the ordering process, just before you leave delivery details.
  Product name: Lisa Klejpas – Đavolja kći (book)

  Kada je Devon Rejvenel iznenada nasledio titulu i bogatstvo svog daljeg rođaka, njegov brat Vest nagovarao ga je da sve proda i odustane od obnove imanja. Sebični i samoživi bludnik kakav je bio, Vest nije očekivao da će se na bratovljevom novom posedu potpuno preobratiti. Postao je uvaženi upravnik imanja, zaljubljen u svoj posao. Kao mlađi sin, nije imao nikakvo nasledstvo i jedini način da dođe do sopstvenog bogatstva je bogata ženidba. Poslednje što je očekivao, bilo je to da bi taj brak mogao da bude iz ljubavi.

  Fibi, lejdi Kler, udovica Vestovog školskog druga, provela je život mrzeći ga zbog načina na koji se ponašao prema njenom pokojnom suprugu. U trenutku kada se dešavaju pripreme za venčanje Fibinog brata i Vestove rođake, porodice se okupljaju i njih dvoje se prvi put sreću. Fatalna i neobjašnjiva privlačnost rasplamsaće strast iz koje će buknuti ogromna i iskrena ljubav.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 228

  Not rated yet

  No comments

  Post your comment / Rate this item


  ×
  Caption