Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Kristalna uvala (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Kristalna uvala (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Kristalna uvala (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Kristalna uvala (knjiga)

  Džastin Hofman je detinjstvo provela seljakajući se sa svojom majkom s kraja na kraj države. Sada je konačno bila stacionirana u Frajder Harboru, i imala život kakav je želela: mali motel, prijatelje i dobro poznato okruženje. Međutim, nešto je nedostajalo… ljubav. Polako je gubila svaku nadu da će ikada pronaći srodnu dušu, jer iako je pregledala svaku stranicu knjige magije, posedovala čaroliju i čini koje joj je majka podarila kada joj je bilo šesnaest godina, ipak je ostajala samo veštica praznog srca na koju je bila bačena kletva.

  Nametnutu zabranu nije bilo lako razbiti, ali je Džastin odlučila da će skinuti kletvu i osloboditi se prokletstva. Kada je vođen novim poslovnim poduhvatom, na ostrvo, i baš u njen motel, stigao čuveni Džejson Blek, šarmantni i ekscentrični milioner i otac najpoznatijih video-igara, nešto neobično se dogodilo. Kao da je baš njegov dolazak bio način da se magija razbije…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 215

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption