Total price:

Lisa Klejpas – Ljubav popodne (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Ljubav popodne (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Ljubav popodne (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Note:
  • For customers from Serbia prices in RSD apply
  • For customers abroad prices in EUR / USD apply

   

  If any Product is temporarily out of stock, you will be informed as soon as possible by email.
  Delivery costs are not included in the price of the product. They are charged separately.
  Shipping costs for your order will be displayed at the very end of the ordering process, just before you leave delivery details.
  Product name: Lisa Klejpas – Ljubav popodne (knjiga)

  Beatriks Hatavej nije bila lepotica, ali kao i ostatak njene porodice bila je pomalo čudna. Volela je i skupljala odbačene i ranjene životinje, pa im je dom bio prava menažerija. Zbog toga nju društvo nije gledalo blagonaklono i zato još uvek nije imala udvarače, za razliku od prijateljice Prudens koja je važila za najpoželjniju lepoticu sezone i kojoj su čak i sa fronta stizala ljubavna pisma od kapetana Kristofera Filana. Na nagovor razmažene Prudens, Beatriks započinje prepisku u njeno ime kako bi joj udovoljila.

  Međutim, na njeno iznenađenje svaka napisana reč počinje da dobija drugačiji smisao, a prezir koji je zbog jedne davne uvrede osećala prema kapetanu, polako je počeo da nestaje. Rađala se ljubav i sa jedne i sa druge strane, ali Bea je shvatila da tu šaradu mora prekinuti, jer ona je volela njega, a on iluziju. Bližio se kraj rata i kapetanov povratak – susret je bio neizbežan. Ali kakav će biti?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 235

  Not rated yet

  No comments

  Post your comment / Rate this item


  ×
  Caption