Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Nedostižno zavođenje (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Nedostižno zavođenje (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Nedostižno zavođenje (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Nedostižno zavođenje (knjiga)

  Ser Ros Kenon bio je zgodan udovac sa dubokim džepom i značajnim društvenim i političkim uticajem. Važio je za jednog od najpoželjnijih neženja u Londonu, ali bolno sećanje na prerano preminulu suprugu nije mu dozvoljavalo da emotivni život nastavi dalje. Utehu je pronašao u poslu i radio je kao glavni sudija i upravitelj elitnom jedinicom londonskih istražitelja godinama, bez prestanka. A onda je konačno shvatio da mu je potrebna pomoć. Dao je oglas da traži pomoćnika i jedino što nije očekivao, bilo je da će se na oglas prva javiti žena zanosne lepote Sofija Sidnej. Bez preporuka, ali odvažna u svojoj nameri, uspela je da ga ubedi da je ona prava osoba za taj posao.

  Međutim, nije to bila jedina njena namera…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 216

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption