Укупна цена:

Лиса Клејпас – Незнанац (књига)

 • Лиса Клејпас – Незнанац (књига)
 • Лиса Клејпас – Незнанац (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Лиса Клејпас – Незнанац (књига)

  Итан Ренсом био је ванбрачни син старог лорда Рејвенела, и ту крвну везу сматрао је својом највећом казном. Он је и владин агент, човек са којим је најбоље било немати никаква посла. Гарет Гибсон, једина жена лекар у Енглеској, посвећена свом послу и болесном оцу, избегавала је сваког ко би за њу представљао и најмањи изазов. Када су им се путеви први пут укрстили, чинило се да је случајност, али када су сусрети учестали, пробудила су се осећања која ниједно од њих није знало да има.

  Ипак, петљање са овим незнанцем о ком није знала ништа, могло је Гарет да кошта и живота и службе. Итан је ненамерно жену коју воли, и целу своју породицу, довео у опасност. Игром судбине дошли су на животну прекретницу, али тако им се указала прилика да даље крену истим путем…мсаће страст из које ће букнути огромна и искрена љубав.

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 217

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption