Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Pre ponoći (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Pre ponoći (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Pre ponoći (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Pre ponoći (knjiga)

  Tumarajući mračnim ulicama Londona, Amelija Hatavej je u pratnji porodičnog sluge pokušavala da pronađe brata Lea. Dok je tragala za bludnim bratom, koji je nedavno nasledio titulu i uživao u kockanju, opijanju i ženama lakog morala, Amelija se obrela u popularnom kockarskom klubu u kome je upoznala Kama Rohana. Po ocu Irac, po majci Ciganin, Kam nije pripadao nijednom plemenu. Verovao je u magiju i misteriju, u snove koji otkrivaju budućnost, u to da su neke stvari zapisane u zvezdama, ili na dlanu, ali i u realnost, i tako je živeo. Amelija mu je zapala za oko, i kada je okončana potraga za Leom, ukrao joj je poljubac. Iako blizu tridesete, ona nije maštala o braku i ljubavi, brinula je o porodici i smatrala da je to dovoljno za srećan život. Ali taj jedan poljubac dokazao joj je da je za sreću potrebno još nešto. Ili neko…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 221

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption