Укупна цена:

Лиса Клејпас – Прерушени ђаво (књига)

 • Лиса Клејпас – Прерушени ђаво (књига)
 • Лиса Клејпас – Прерушени ђаво (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Лиса Клејпас – Прерушени ђаво (књига)

  Крајем XИX века, једна млада жена, леди Мерит Стерлинг, успешно је, и у инат свима, водила компанију свог покојног супруга. Као удовицу, у жељи да је ухвати у скандалу, лондонско аристократско друштво држало ју је под будним оком, али је Мерит била довољно мудра да им не пружи то задовољство. Међутим, када је упознала Кира Макреја, грубог и неодољивог произвођача вискија са шкотских острва, све се у њеном животу променило.

  Моћна и сирова страст се распламсала. Док је Макреј имао два циља по доласку у Лондон: да се не заљуби у леди Мерит и да сачува живу главу, Мерит је желела само једно, оно што није могла да добије од њега – вечну љубав. У почетку, све је личило на катастрофу… Макрејев живот је био у опасности, а Мерит спремна на све како би сачувала човека ког воли, не знајући да у њему можда спава прерушени ђаво…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 236

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption