Total price:

Lisa Klejpas – Sunce posle kise (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Sunce posle kise (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Sunce posle kise (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Note:
  • For customers from Serbia prices in RSD apply
  • For customers abroad prices in EUR / USD apply

   

  If any Product is temporarily out of stock, you will be informed as soon as possible by email.
  Delivery costs are not included in the price of the product. They are charged separately.
  Shipping costs for your order will be displayed at the very end of the ordering process, just before you leave delivery details.
  Product name: Lisa Klejpas – Sunce posle kise (knjiga)

  Lusi Marin je još kao dete otkrila da postoji magija i da i sama ima dar da je koristi. Iako je celog života živela u sestrinoj senci, nikada se nije žalila. Samo je želela da kada odraste postane umetnica za staklo. I želja joj se ostvarila! Svoju magiju i kreativnost mogla je da iskaže kroz svoje umetnine. Imala je posao koji voli, i momka koga je volela i verovala da i on voli nju. Međutim, izdaja je stigla iznenada.

  Taj momak i njena sestra su se upustili u aferu. Povređena činjenicom da je celog života pravila pogrešne izbore jurcala je biciklom ne mareći za oluju koja se spremala, i ne sluteći da će baš tada sresti čoveka koji će joj promeniti život. Iako su susret Lusi i Sema Nolana mnogi pokušali da izrežiraju kako bi ih spojili, sve je ipak počelo da se događa samo od sebe. Pitanja ljubavi, lojalnosti, grešaka i novih početaka stavljaju na kocku ceo njen život, ali Lusi, uprkos svemu, shvata da se neke stvari – čak i kada su slomljene – mogu pretvoriti u nešto novo i lepo, kao i da posle kiše uvek izađe sunce.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 209

  Not rated yet

  No comments

  Post your comment / Rate this item


  ×
  Caption