Укупна цена:

Лиса Клејпас – Сунце после кише (књига)

 • Лиса Клејпас – Сунце после кише (књига)
 • Лиса Клејпас – Сунце после кише (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Лиса Клејпас – Сунце после кише (књига)

  Луси Марин је још као дете открила да постоји магија и да и сама има дар да је користи. Иако је целог живота живела у сестриној сенци, никада се није жалила. Само је желела да када одрасте постане уметница за стакло. И жеља јој се остварила! Своју магију и креативност могла је да искаже кроз своје уметнине. Имала је посао који воли, и момка кога је волела и веровала да и он воли њу. Међутим, издаја је стигла изненада.

  Тај момак и њена сестра су се упустили у аферу. Повређена чињеницом да је целог живота правила погрешне изборе јурцала је бициклом не марећи за олују која се спремала, и не слутећи да ће баш тада срести човека који ће јој променити живот. Иако су сусрет Луси и Сема Нолана многи покушали да изрежирају како би их спојили, све је ипак почело да се догађа само од себе. Питања љубави, лојалности, грешака и нових почетака стављају на коцку цео њен живот, али Луси, упркос свему, схвата да се неке ствари – чак и када су сломљене – могу претворити у нешто ново и лепо, као и да после кише увек изађе сунце.

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 209

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption