Ukupna cena:

Lisa Klejpas – U potrazi za njom (knjiga)

 • Lisa Klejpas – U potrazi za njom (knjiga)
 • Lisa Klejpas – U potrazi za njom (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – U potrazi za njom (knjiga)

  Kasandra Rejvenel, druga od bliznakinja Rejvenelovih, oduvek je bila ona lepša i nežnija, ona koja je čitala knjige i maštala o udaji i srećnom kraju. Ipak, potpuno neočekivano, njena se sestra udala pre nje. Na dan sestrinog venčanja, očajna Kasandra ponudila je svom daljem rođaku da je oženi ukoliko niko od njih do dvadeset i pete godine ne nađe svog partnera.

  Na sreću ili nesreću, taj razgovor je čuo Tom Severin i ponudio se da bude Kasandrin mladoženja. Bezobrazno zgodan, lep, bogat, proračunat, pun kontradiktornosti, ponudio je Vestu Rejvenelu da oženi njegovu rođaku. Nije imao plemićko poreklo, ali je imao novac i moć. Iako se porodica protivila, Kasandra je polako padala na čari zelenookog zavodnika, a brže nego što je mogao i da zamisli, Tom je otkrio da ipak ima i šestu emociju.

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 228

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption