Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Venčanje (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Venčanje (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Venčanje (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Venčanje (knjiga)

  Ris Vinterborn nije imao manire džentlmena, a nije tako ni izgledao. Bio je tamnoput i mišićav poput običnog radnika. Bio je uticajan, ali uprkos svom uspehu i ogromnom bogatstvu, i dalje je bio samo sin velškog trgovca. Sa druge strane, lejdi Helen Rejvenel bila je nežna, prefinjena, aristokratskog porekla. Sve ono što on nije bio. Kada su se prvi put verili, veridba je trajala kratko i zbog nesporazuma se okončala. Zato se svega nekoliko dana nakon fijsaka, Helen pojavila na vratima Risove kancelarije zahtevajući ponovnu veridbu. Iznenađen, Ris je prihvatio, ali ovoga puta pod njegovim uslovima, na koje je Helen pristala. Pripremajući venčanje otkrila je tajnu koja je pretila da je udalji od voljenog čoveka, ali je ipak poslušala svoje srce i rekla istinu.

  Da li će i Ris poslušati svoje srce?

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 246

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption