Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Zavedi me u zoru (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Zavedi me u zoru (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Zavedi me u zoru (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Zavedi me u zoru (knjiga)

  Kev Meripen, iako je bio samo divlje i nasmrt pretučeno Ciganče koje je gospodin Hatavej pronašao kraj reke i doveo u svoj dom, odrastao je u porodici Hatavej kao ravnopravni član svima ostalima. Okružen ljubavlju i brojnom glasnom porodicom, Meripen je polako postajao deo njihovog sveta. Posebnu zaslugu za njegov preobražaj imala je Vinifred, plavokosa lepotica koja mu je ukrala srce za ceo život, i koja ga je volela i nadala se da za njih ima budućnosti. Teška bolest i oporavak odložili su njene planove. Nakon višegodišnjeg lečenja u inostranstvu vratila se u svoj dom sa nadom da će konačno i zauvek pripasti Meripenu.

  Međutim, on se plašio svoga porekla, onoga što je bio i onoga što nikada neće moći da joj pruži, i zato je gurao od sebe. Dok Meripen bije bitku sa sobom, nakinđureni doktor udvara se Vini. A njega samo sati dele od najbolje ili najlošije odluke koju mora da donese…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 249

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption