Укупна цена:

Лиса Клејпас – Заводник хладног срца (књига)

 • Лиса Клејпас – Заводник хладног срца (књига)
 • Лиса Клејпас – Заводник хладног срца (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Лиса Клејпас – Заводник хладног срца (књига)

  У тренутку када се индустријализација крупним корацима ширила по Енглеској, Девон Рејвенел наследио је имање од свог настрадалог рођака ⎼ наравно, прилично оронуло и у дуговима. Закупаца земље било је све мање и Девонови проблеми су се само гомилали. Богата женидба била би решење, али он није имао намеру да се жени.

  Оно што је било још лакше била је продаја. Али на имању је живела Кетлин Тренир, удовица невољеног рођака, као и његове три сестре које би, уколико остану на улици, изгубиле и најмању шансу да се добро удају и живе пристојним животима. Зато се Кетлин одлучно супротставила идеји продаје. Иако се чинило да је била последња жена на свету коју би послушао, Девон јој ипак није одолео. Одлучио је да спасе имање, несвестан да ће тако спасити и самог себе.

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 252

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption