Укупна цена:

Лиса Клејпас – Венчани до јутра (књига)

 • Лиса Клејпас – Венчани до јутра (књига)
 • Лиса Клејпас – Венчани до јутра (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Лиса Клејпас – Венчани до јутра (књига)

  Лео Хатавеј живео је раскалашним животом, утапајући тугу у алкохолу и загрљају пријатељица ноћи, покушавајући да преболи своју преминулу љубав, не марећи ни за свој ни за животе својих сестара о којима је требало да се стара. Међутим, када је наследио титулу, ствари су се промениле. Преузео је на себе одговорност за имање и сестре које је требало представити друштву. Тада се у његовом животу појавила Кетрин Маркс, ангажована да буде њихова гувернанта и пратиља.

  На први поглед неугледна и бледа, крила се иза својих наочара и широких хаљина. Ниједна жена га није више иритирала, али ни за једном није више жудео. Када се једна свађа буде завршила изненадним пољупцем, ствари ће се закомпликовати. Суочен са опасношћу да изгуби свој дом, Лео мора у року од годину дана да добије наследника и Кетрин добија необичну понуду…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 234

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption