Ukupna cena:

Lisa Klejpas – Venčani do jutra (knjiga)

 • Lisa Klejpas – Venčani do jutra (knjiga)
 • Lisa Klejpas – Venčani do jutra (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Lisa Klejpas – Venčani do jutra (knjiga)

  Leo Hatavej živeo je raskalašnim životom, utapajući tugu u alkoholu i zagrljaju prijateljica noći, pokušavajući da preboli svoju preminulu ljubav, ne mareći ni za svoj ni za živote svojih sestara o kojima je trebalo da se stara. Međutim, kada je nasledio titulu, stvari su se promenile. Preuzeo je na sebe odgovornost za imanje i sestre koje je trebalo predstaviti društvu. Tada se u njegovom životu pojavila Ketrin Marks, angažovana da bude njihova guvernanta i pratilja.

  Na prvi pogled neugledna i bleda, krila se iza svojih naočara i širokih haljina. Nijedna žena ga nije više iritirala, ali ni za jednom nije više žudeo. Kada se jedna svađa bude završila iznenadnim poljupcem, stvari će se zakomplikovati. Suočen sa opasnošću da izgubi svoj dom, Leo mora u roku od godinu dana da dobije naslednika i Ketrin dobija neobičnu ponudu…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 234

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption