Укупна цена:

Мери Балог – Чари (књига)

 • Мери Балог – Чари (књига)
 • Мери Балог – Чари (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Мери Балог – Чари (књига)

  Срели су се на једном сеоском балу, млада удовица Агнес Кипинг и Флавијан Арнот, виконт Понсонби, још један члан Клуба рањених душа. Агнес никада није била заљубљена, па су је осећања према најлепшем плавокосом мушкарцу кога је икада видела, затекла и збунила. Флавијан је био шармантни заводник, али је овога пута и сам био заведен чарима прелепе удовице.

  Без обзира на њено порекло, можда помало исхитрено, он ју је запросио. Њу је у нови живот повела страст, а њега освета. Или се бар тако чинило… Демони из прошлости, болне успомене, сплеткарења… као да се све удружило против њих и њиховог брака. Да ли за жену која није племенитог рода има места у новом свету богатства и титула? Да ли ће још једна рањена душа пронаћи свој мир?

  Жанр - љубавни
  број страна - 264

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption