Ukupna cena:

Meri Balog – Čari (knjiga)

 • Meri Balog – Čari (knjiga)
 • Meri Balog – Čari (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Čari (knjiga)

  Sreli su se na jednom seoskom balu, mlada udovica Agnes Kiping i Flavijan Arnot, vikont Ponsonbi, još jedan član Kluba ranjenih duša. Agnes nikada nije bila zaljubljena, pa su je osećanja prema najlepšem plavokosom muškarcu koga je ikada videla, zatekla i zbunila. Flavijan je bio šarmantni zavodnik, ali je ovoga puta i sam bio zaveden čarima prelepe udovice.

  Bez obzira na njeno poreklo, možda pomalo ishitreno, on ju je zaprosio. Nju je u novi život povela strast, a njega osveta. Ili se bar tako činilo… Demoni iz prošlosti, bolne uspomene, spletkarenja… kao da se sve udružilo protiv njih i njihovog braka. Da li za ženu koja nije plemenitog roda ima mesta u novom svetu bogatstva i titula? Da li će još jedna ranjena duša pronaći svoj mir?

  Žanr - ljubavni
  broj strana - 264

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption