Ukupna cena:

Meri Balog – Na kraju dolazi ljubav (knjiga)

 • Meri Balog – Na kraju dolazi ljubav (knjiga)
 • Meri Balog – Na kraju dolazi ljubav (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Na kraju dolazi ljubav (knjiga)

  Dankan Penetorn, grof od Šeringforda, nakon pet godina vratio se u London. Zbog skandala koji je izazvao, sva su mu vrata bila zatvorena, ali je zbog uskraćenih prihoda bio primoran da dođe kod svoga dede i ispuni dogovor koji su davno postigli – treba da se oženi pre nego što stari markiz napuni osamdeset godina. Da reši svoju sudbinu, imao je samo dve nedelje.

  Elizabet Hakstabl bila je najstarija ćerka i nakon smrti roditelja život je posvetila brizi o bratu i sestrama. Sada, kada je brat nasledio titulu grofa, a sestre se poudavale, na pragu svojih tridesetih Elizabet je bila bolno svesna činjenice da će ostati usedelica. Rešila je da se uda u inat svima, a najviše čoveku koji joj je davno slomio srce i otišao. Nažalost, njeni planovi su se izjalovili, pa je nesmotreno prihvatila bračnu ponudu ozloglašenog Dankana Penertona…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 223

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption