Укупна цена:

Мери Балог – Невеста (књига)

 • Мери Балог – Невеста (књига)
 • Мери Балог – Невеста (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Мери Балог – Невеста (књига)

  Рен Хејден била је богата наследница и успешна управница велике фабрике стакла. Уживала је у богатству и луксузу, али је желела још нешто у свом животу: брак. Александар Весткот, гроф од Ривердејла, наследио је титулу коју није желео, а уз њу је дошло и велико сеоско имање, које он није могао себи да приушти. Трошкови одржавања су били огромни, а новца није било. Када је дошао у обилазак свог поседа, добио је позив од комшинице, госпођице Хејден, да је посети.

  Последње што је очекивао било је да ће уз позив на чај добити и брачну понуду! Свесна својих година, Рен му је понудила новчану помоћ у замену за брак. Изненађен, али заинтригиран понудом, гроф је затражио мало времена за удварање, како би се међу њима развило барем поштовање. Када његова мистериозна комшиница скине велове који скривају тајне њене прошлости, гроф ће схватити да према њој почиње да осећа и нешто више од поштовања…

  Жанр - љубавни
  број страна - 227

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption