Укупна цена:

Мери Балог – Пољубац (књига)

 • Мери Балог – Пољубац (књига)
 • Мери Балог – Пољубац (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Мери Балог – Пољубац (књига)

  Непристојан, разметљив, дрзак, уображен… списак који нема крај, а који описује једну исту особу – Персивала Хејса, грофа од Хардфорда. Све то је Имоџен Хејс, лејди Баркли, помислила при њиховом првом сусрету. Није баш да се трудио да остави добар утисак, али је вођен неком чудном силом радио и говорио све супротно од онога што је желео. Наследио је титулу и имање, али и три рођаке које су ту живеле а да он то није ни знао.

  Лејди Баркли, мермерна лепотица како је одмах помислио, открила му је све тајне свог живота, као и причу о својим пријатељима из Клуба рањених душа, сматрајући да нови власник има право да упозна своје станаре. Изгледа да га баш то познанство и није вратило у свет из кога је дошао. Нешто га је задржало у новом дому. Један украдени пољубац? Или му можда снага Имоџине љубави није дозволила да оде…

  Жанр - љубавни
  број страна - 253

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption