Укупна цена:

Мери Балог – Помало у искушењу (књига)

 • Мери Балог – Помало у искушењу (књига)
 • Мери Балог – Помало у искушењу (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Мери Балог – Помало у искушењу (књига)

  Када је први пут угледао Морган Бедвин, помислио је како му се судбина коначно насмешила. Џервас Ашфорд, гроф од Ростхорна, давно протеран из Енглеске, случајно је срео сестру војводе од Бјукасла, човека кога је свих година изгнанства кривио за неправду која му је нанета. Смишљајући све време начин на који да му се освети схватио је да би завођење најмлађе војводине сестре било прави погодак. Али млађахна сестра није била само празноглава лепотица. Прозрела је Ростхорнове намере и одговорила на непримерено удварање онако како није очекивао.

  У вихору битке, једна ноћ је учинила да Морган заборави на све мане овог опасног заводника. Раскалашни гроф је и даље желео освету, или му се барем тако чинило. У искушењу у коме се нашао, питао се да ли је освета или љубав његов прави мотив?

  Жанр - љубавни
  број страна - 268

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption