Ukupna cena:

Meri Balog – Pomalo u iskušenju (knjiga)

 • Meri Balog – Pomalo u iskušenju (knjiga)
 • Meri Balog – Pomalo u iskušenju (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Meri Balog – Pomalo u iskušenju (knjiga)

  Kada je prvi put ugledao Morgan Bedvin, pomislio je kako mu se sudbina konačno nasmešila. Džervas Ašford, grof od Rosthorna, davno proteran iz Engleske, slučajno je sreo sestru vojvode od Bjukasla, čoveka koga je svih godina izgnanstva krivio za nepravdu koja mu je naneta. Smišljajući sve vreme način na koji da mu se osveti shvatio je da bi zavođenje najmlađe vojvodine sestre bilo pravi pogodak. Ali mlađahna sestra nije bila samo praznoglava lepotica. Prozrela je Rosthornove namere i odgovorila na neprimereno udvaranje onako kako nije očekivao.

  U vihoru bitke, jedna noć je učinila da Morgan zaboravi na sve mane ovog opasnog zavodnika. Raskalašni grof je i dalje želeo osvetu, ili mu se barem tako činilo. U iskušenju u kome se našao, pitao se da li je osveta ili ljubav njegov pravi motiv?

  Žanr - ljubavni
  broj strana - 268

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption