Укупна цена:

Мери Балог – Снежни анђео (књига)

 • Мери Балог – Снежни анђео (књига)
 • Мери Балог – Снежни анђео (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Мери Балог – Снежни анђео (књига)

  Изненадна снежна олуја затекла је Розамунд Хантер и Џастина Халидеја, грофа од Ветербија, у ловачкој куц́и. Упркос почетној нелагоди, изазваној чињеницом да су незнанци, убрзо се опуштају и уживају у чаробна три дана пријатељства, забаве и страсти. Невољно се растају очекујуц́и да се више никада нец́е срести.

  Након годину дана жалости за покојним супругом, она је на путу да се придружи својој породици на прослави дуго очекиване веридбе своје рођаке.

  Он је на путу да испоштује састанак који су давно договориле његова мајка и мајка његове будуц́е невесте, а који је недавно добио и званичан призвук, откако ју је запросио од њеног брата и старатеља.

  Док Розамунд и Џастин схвате да се налазе на истом месту, бива прекасно да се он часно ослободи веридбе, па патња постаје неизбежна…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 181

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption