Укупна цена:

Мери Балог – У твом наручју (књига)

 • Мери Балог – У твом наручју (књига)
 • Мери Балог – У твом наручју (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Мери Балог – У твом наручју (књига)

  Ни две године након смрти грофа од Ривердејла, његова удовица – бивша грофица, а сада једна сасвим обична жена – Виола Кингсли није успела да превазиђе срамоту због губитка титуле и богатства. И даље дубоко повређена свиме што ју је снашло, напустила је породичну прославу и пошла на пут у непознато, покушавајући да сакупи крхотине свог живота и одлучи како и куда даље. Игром судбине, на том путу среће Марсела Ламара, маркиза од Дорчестера, озлоглашеног женскароша који јој се удварао петнаестак година раније. Тада га је одбила, али сада су се околности промениле.

  Виола више нема шта да изгуби, а по први пут у животу пружа јој се могућност да осети љубав и страст. Да ли ће поклекнути пред искушењем? И да ли је, уопште, бег у непознато са Мареселом искушење или шанса за нови почетак?

  Жанр - љубавни
  број страна - 251

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption