Укупна цена:

Мери Балог – Верујем у тебе (књига)

 • Мери Балог – Верујем у тебе (књига)
 • Мери Балог – Верујем у тебе (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Мери Балог – Верујем у тебе (књига)

  Лејди Елизабет Оверфилд, сестра Александера Весткота, грофа од Ривердејла, била је тридесетпетогодишња удовица која је мрачне тајне из свог брачног живота скривала од очију јавности. Седам година након смрти мужа насилника, Елизабет је била свесна чињенице да је време да се поново уда, док још постоји макар и минимална шанса за срећу. Млађахни лорд Колин Хоџиз, наследник титуле и најпожељнији младожења сезоне, био је брат Елизабетине снахе, па се из тих родбинских веза међу њима родила наклоност и поштовање.

  На једном грудвању, један пољубац је покренуо лавину коју нико није могао да заустави. Ни исхитрена Елизабетина одлука да се уда за другог, ни раскинута веридба, ни оштро противљење Колинове мајке, као и целокупног лондонског високог друштва, нису успели да раздвоје заљубљене, чији је највећи грех била разлика у годинама…

  Жанр - љубавни
  број страна - 253

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption