Ukupna cena:

Call Of Duty - World At War (Wii)

  • Call Of Duty - World At War (Wii)
24.99 EUR 23.99 EUR
27.49 USD 26.39 USD
2,499.00 RSD 2,399.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: Call Of Duty - World At War (Wii)

napomena - besplatna isporuka za ovaj artikal

Rat kakav nikad ranije niste doživeli!

Radnja igre Call of Duty: World at War delimično se fokusira na pacifičko ratište i konflikt između američkih i japanskih snaga. Kroz igru se prepliću dve priče. Jedna prati američkog vojnika koji se bori na Pacifiku, dok je druga smeštena na istočnom frontu i prati sovjetskog vojnika od odbrane Staljingrada pa sve do zauzimanja Berlina i okončanja rata u Evropi.

Igrajte kao američki marinac ili kao ruski vojnik širom Evrope i Pacifika, a na raspolaganju vam je raznoliko oružje i veliki broj vozila. Najnovija obrada Drugog svetskog rata sa raznovrsnim borbama, novim taktikama, oružjem ali i sa jedinstvenim i različitim lokacijama: od ruševina Zapadne Evrope, Staljingrada, Berlina do svakojakih džungli i utvrđenja, odnosno naseobina na raznolikim ostrvima Pacifika. Sve ovo omogućava igračima jednu pravu epsku borbu.

“No One Fights Alone” ima novo značenje. Sama solo kampanja jeste kratka, ali njenim kompletiranjem otvara se bonus misija gde igrač ima cilj da preživi što više talasa nacističkih zombija, koja je najzanimjivija kada se igra u društvu: do četiri igrača online ili sa dva igrača preko split-screen-a (i online i offline).

Tu je i dobro poznati Call of Duty multiplayer, koji donosi jednu novu dimenziju Call of Duty online ratovanja.

• Suočite se sa novim i nemilosrdnim neprijateljima na bojištima širom Pacifika i Evrope u poslednjim, danima Drugog svetskog rata.

• Uskočite u nove, povećane i pojačane multiplayer akcije

• Osetite moć online igranja za četiri igrača u Co-op kampanji

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption