Укупна цена:

Нора Робертс – Браћа по крви (књига)

 • Нора Робертс – Браћа по крви (књига)
 • Нора Робертс – Браћа по крви (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Нора Робертс – Браћа по крви (књига)

  Три дечака, један из породице средње класе, један чији су родитељи били хипици и један син локалног алкохоличара, рођени су седмог дана, седмог месеца 1977. године и одрастали су у малом граду Хокинс Холоуу, познатом по чудним и необјашњивим појавама. На сваких седам година, у току седам дана седмог месеца, дешавале су се чудне и опасне ствари, као да је цео град западао у колективну хистерију и транс.

  Иако су се путеви Кела Хокинса, Фокса О’Дела и Гејџа Тарнера раздвојили, овога пута имали су пет месеци пре почетка нових мистерија да коначно открију шта је у позадини свега. Тражећи решење дошли су до Квин Блек, новинарке и списатељице, која се бавила истраживањем натприродних појава. И сама имајући визије, покушаће да им помогне, најпре Келу Хокинсу на чији позив је и дошла. А ако се и мало љубави умеша у посао, сигурно не може да шкоди…

  жанр - љубавни роман
  број страна - 233

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption