Укупна цена:

Нора Робертс – Два света (књига)

 • Нора Робертс – Два света (књига)
 • Нора Робертс – Два света (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Нора Робертс – Два света (књига)

  Меди О’Харли, једна од тројки Френка и Моли О’Харли, познатих путујућих забављача, наследила је најјачи ген од својих родитеља: љубав према плесу и осећај који јој он пружа. На путу до звезда за њу не постоје препреке.

  Враћајући се са пробе за нови мјузикл у коме игра главну улогу, игром случаја упознаје Рида Валентајна, власника продукцијске куће и продуцента управо те представе.

  Иако су им се путеви укрстили и страст је планула, њих двоје су ипак два света – она је сањар, а он је одавно престао да сања. Њега покрећу богатство и моћ, а њу музика, плес и светла рефлектора чине живом. Рид се опире својим осећањима, али Меди жели да одледи његово давно залеђено срце и одбија да се без борбе одрекне овог очаравајућег човека.

  жанр - љубавни роман
  број страна - 240

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption