Укупна цена:

Нора Робертс – Илузије (књига)

 • Нора Робертс – Илузије (књига)
 • Нора Робертс – Илузије (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Нора Робертс – Илузије (књига)

  Лук Калахан био је злостављано и несрећно дете које је бегом од куће покушало да се спасе. Ситан лопов и џепарош, маштао је да сакупи довољно новца и побегне у Мајами. Када је ушао у циркуску шатру, сумњичав и уплашен, закорачио је у нови свет који га је опчинио. Добродушни мађионичар Велики Нувел, осим посла, понудио му је дом и породицу коју никада није имао и у њему препознао таленат за своју другу велику љубав – крађу.

  Одрастајући са Роксен, Нувеловом ћерком, мало-помало поред мађионичарског, усавршио је и лоповски занат. Године су пролазиле, посао је цветао, а Лук и Роксен постали су мајстори илузија и коначно се препустили емоцијама које су дуго крили. Ипак, мрачне тајне из прошлости, верно попут сенке, пратиле су Лука на сваком кораку. Када је схватио да више неће моћи да крије свој стари живот, болно свестан да ће сломити и своје, а и срца оних које воли, одлучио је да оде…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 274

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption