Укупна цена:

Нора Робертс – Искрена издаја (књига)

 • Нора Робертс – Искрена издаја (књига)
 • Нора Робертс – Искрена издаја (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Нора Робертс – Искрена издаја (књига)

  Келси Бајден имала је двадесет шест година у време када је пролазила кроз болан развод. Радила је како би попунила време од застрашујуће рутине самачког живота, а онда је добила писмо које јој је променило све. Живела је обасута очевом љубављу уверена да јој је мајка мртва, све док није стигло писмо од Наоми Чедвик, жене која ју је родила и оставила. Стотине неизговорених питања се врзмало по Келсиној глави због којих је одлучила да посети мајку.

  Први сусрет био је мучан, али бакино противљење да оствари контакт са мајком у њој је пробудило инат и жељу да прихвати позив и проведе неко време на мајчиној фарми. Две жене које везује неописива физичка сличност и крвна веза, крећу на путовање на коме ће се упознати. Али… Келси ће на фарми ушетати и у узнемирујућу романсу и мораће једном заувек да одлучи коме ће веровати…

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 284

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption