Total price:

Nora Roberts – Ključ mudrosti (knjiga)

 • Nora Roberts – Ključ mudrosti (knjiga)
 • Nora Roberts – Ključ mudrosti (knjiga)
 • 2.49 EUR
  2.74 USD
  249.00 RSD

   

  Note:
  • For customers from Serbia prices in RSD apply
  • For customers abroad prices in EUR / USD apply

   

  If any Product is temporarily out of stock, you will be informed as soon as possible by email.
  Delivery costs are not included in the price of the product. They are charged separately.
  Shipping costs for your order will be displayed at the very end of the ordering process, just before you leave delivery details.
  Product name: Nora Roberts – Ključ mudrosti (knjiga)

  Nakon što je pronađen Ključ svetlosti, Dejna, Zoi i Melori, sada već prijateljice i ortakinje, znale su da se potraga mora nastaviti. Za ovaj zadatak njih tri su odabrane smrtnice i samo je bilo pitanje koja će sledeća tražiti ključ. Nakon što je Dejna izvukla obeleženi kamenčić, krenula je druga potraga – četiri duge nedelje da se pronađe Ključ mudrosti. Da upotrebi sve svoje znanje i mudrost iz svih knjiga koje je pročitala, da se suoči sa svim izazovima i iluzijama zlog čarobnjaka Kejna, nije ni blizu bilo teško kao susret sa sopstvenom prošlošću.

  Džordan Houk, ljubav njenog života, nakon dve godine zabavljanja ostavio je bez reči i otišao. I taman kada je mislila da je prebolela, Džordan, sada već poznati pisac, vratio se u njen grad i u njen život, spreman da joj pomogne u potrazi, ali i da ispravi grešku iz mladosti. Tako Dejna nehotice započinje svoju misiju potrage za ključem, ali i za sopstvenom dušom…

  Žanr - Ljubavni roman
  Broj strana - 232

  Not rated yet

  No comments

  Post your comment / Rate this item


  ×
  Caption