Укупна цена:

Нора Робертс – Кључ светлости (књига)

 • Нора Робертс – Кључ светлости (књига)
 • Нора Робертс – Кључ светлости (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Нора Робертс – Кључ светлости (књига)

  Мелори Прајс је још од своје осме године састављала детаљне планове за живот. Двадесет година касније требало је да има барем каријеру, ако не и сопствену уметничку галерију. Уместо тога, била је без посла и док је размишљала шта ће даље, добила је позив да се у једној олујној ноћи појави на злогласном имању ван града. Само су још две жене – Дејна Стил и Зои Макорт – биле позване на имање. Осим што су живеле у истом градићу нису имале ништа заједничко, док им мистериозни домаћини нису испричали невероватну причу о три младе полубогиње чије су душе биле закључане у ковчегу чију ће браву отворити три изгубљена кључа, само ако се употребе истовремено.

  Мелори, Дејна и Зои су одабране да пронађу кључеве и ослободе душе. Наравно, уколико потрага успе, свака ће добити по милион долара. Без обзира на то колико је новац био примамљив, а прича бизарна, нека необјашњива сила покренула је девојке. Мелори је кренула прва. Уз снове и визије убрзо је схватила да је оно што је закључало душе, веома мрачно, зло и похлепно… И не жели да га жене победе. Зато се и три мушкарца укључују у потрагу.

  Жанр - Љубавни роман
  Број страна - 235

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption