Укупна цена:

Нора Робертс – Сачувај сан (књига)

 • Нора Робертс – Сачувај сан (књига)
 • Нора Робертс – Сачувај сан (књига)
 • 2,49 EUR
  2,74 USD
  249,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Нора Робертс – Сачувај сан (књига)

  Са осам година Кејт Пауел остала је сироче и послата је код даљих рођака који су јој пружили љубав, дом и породицу. Одшколовали су је и омогућили јој добар живот. Била је сарадник у угледној рачуноводственој фирми и очекивала је унапређење, међутим, уместо тога је оптужена за проневеру, и сви њени снови су се распршили као мехур од сапунице. Оптужбе и страх да ће из прошлости испливати дуго скривана тајна, срушиле су читав њен свет. Чинило јој се да је издала све које воли и да нема излаза, али породица је чврсто стала уз њу.

  Иако је остала без посла, нико није веровао да су оптужбе основане, па ни Бајрон Девит, нови управник Темплтон хотела и неочекивани удварач. Бајрон је био сувише савршен, а Кејт сувише другачија од жена које су се њему допадале. Ипак, не каже се узалуд да се супротности привлаче… У заједничкој борби да скину љагу са Кејтиног имена, ова два странца заиста ће се уверити у то.

  жанр - љубавни роман
  број страна - 225

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption