Ukupna cena:

Nora Roberts – Senka u noći (knjiga)

 • Nora Roberts – Senka u noći (knjiga)
 • Nora Roberts – Senka u noći (knjiga)
 • 1.99 EUR
  2.19 USD
  199.00 RSD

   

  Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju.
  Troškovi isporuke za Vašu narudžbinu biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: Nora Roberts – Senka u noći (knjiga)

  Debora O’Rork, mlada i ambiciozna pomoćnica okružnog tužioca, strastvenim zalaganjem za pravdu uspešno gradi svoju karijeru, ne prezajući ni pred čim. Apsolutno predana svom poslu, privatni život gotovo da nije ni imala, sve dok, igrom slučaja, nije istovremeno upoznala dva muškarca koja su narušila njenu koncentraciju i pokrenula u njoj osećanja koja nije uspevala da potisne, ma koliko se trudila.

  Jedan je Gejdž Gatri, bogati biznismen i najpoželjni neženja u gradu, a drugi junak u narodu poznat kao Nemezis – više senka nego čovek, i više legenda nego stvarnost. Zbunjena ovom dvostrukom privlačnošću i razapeta između onoga što joj govore srce i razum, Debora će se upustiti u avanturu na kojoj bi joj mnogi pozavideli…

  žanr - ljubavni roman
  broj strana - 232

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption