Укупна цена:

Нора Робертс – Сенка у ноћи (књига)

 • Нора Робертс – Сенка у ноћи (књига)
 • Нора Робертс – Сенка у ноћи (књига)
 • 1,99 EUR
  2,19 USD
  199,00 RSD


  Напомена:

  • За купце из Србије важећа цена је у РСД
  • За купце из иностранства важећа цена је у  ЕУР/УСД
  Трудимо се да стање магацина буде увек ажурно. Уколико је артикал ипак распродат и не можемо да га испоручимо - обавестићемо вас у што краћем року од тренутка пријема ваше наруџбенице.
  Трошкови испоруке нису урачунати у цену производа. Они се посебно наплаћују.
  Трошкови испоруке за Вашу наруџбину биће приказани на самом крају процеса наручивања, непосредно пре него што оставите податке за испоруку.
  Product name: Нора Робертс – Сенка у ноћи (књига)

  Дебора О’Рорк, млада и амбициозна помоћница окружног тужиоца, страственим залагањем за правду успешно гради своју каријеру, не презајући ни пред чим. Апсолутно предана свом послу, приватни живот готово да није ни имала, све док, игром случаја, није истовремено упознала два мушкарца која су нарушила њену концентрацију и покренула у њој осећања која није успевала да потисне, ма колико се трудила.

  Један је Гејџ Гатри, богати бизнисмен и најпожељни нежења у граду, а други јунак у народу познат као Немезис – више сенка него човек, и више легенда него стварност. Збуњена овом двоструком привлачношћу и разапета између онога што јој говоре срце и разум, Дебора ће се упустити у авантуру на којој би јој многи позавидели…

  жанр - љубавни роман
  број страна - 232

  Артикал још није оцењен

  Нема коментара

  Пошаљите Ваш коментар / Оцените овај артикал


  ×
  Caption